RSS

on either side; breathless.

15 Jun

See the stone set in your eyes
See the thorn twist in your side
I wait for you
Sleight of hand and twist of fate
On a bed of nails she makes me wait
And I wait… without you

With or without you
With or without you, I…
I can’t live
With or without you…

—————————————————————————————————————————————————————

Hoiiiii, undue influence ada lagi 2 page nak siapkan, pukul 8.30 pagi dah nak kena hantar. Boleh lagi kepala otak menerawang time nyawa-nyawa ikan ni? *tepuk dahi* <———–kemerengan akibat 8am-11pm daily havoc tak cukup udara nak bernyawa dan tido 2 jam max dan kerja bertimbun tak reti nak berkurang dan program berlambak semua compulsory huwaaaaaargh fakulti aku tu memang nak brainwash aku jadi robot ke hapaaaaaaaaa

Advertisements
 
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: